Verleende omgevingsvergunning, verbouwen en restaureren van een monument, Rozenstraat 1 Nuth

Logo Nuth

Omgevingsvergunning (Wabo)

 

Verleende omgevingsvergunning

 

zaaknummer

adres

project

verzenddatum

W-2016-158

Rozenstraat 1 te Nuth

het verbouwen en restaureren van een monument

06-04-2017

 

Uitgebreide procedure 

De verleende vergunning ligt ter inzage bij het KCC, cluster Wonen en Bouwen, voor een inzage en eventuele vragen kunt u een afspraak maken via www.nuth.nl. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar voor uw vragen onder nummer 14045.

 

Beroepsmogelijkheden/Voorlopige voorziening.

Gelet op het bepaalde in ­de Al­ge­mene wet be­stuurs­recht en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben belanghebbenden de mogelijkheid om bij ons tegen het voorliggende besluit beroep aan te tekenen. De beroeps­ter­mijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop dit besluit aan de aanvrager wordt bekendgemaakt. De beroepstermijn bedraagt zes weken.

Een beroepschrift dient naam en adres van de indiener te bevatten alsook een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht. Daarnaast dient een beroepschrift ondertekend, gemotiveerd en gedateerd te zijn. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Een besluit treedt in werking op de dag nadat het is bekendgemaakt behoudens in het geval van kap- en sloopactiviteiten dan wel activiteiten rondom monumenten en het uitvoeren van werken of werkzaamheden. In de laatste gevallen treedt een besluit in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

De werking van een besluit wordt door een beroepschrift niet geschorst. Indien een beroepschrift is ingediend, kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg worden verzocht om een voor­lo­pige voor­zie­ning (schorsing) te treffen. Er dient dan wel te kunnen worden aangetoond dat onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, een voorlopige voorziening vereist. De indiener van het verzoek om een voorlopige voorziening behoort daarbij een afschrift van het beroepschrift te overleggen. Voor het overige worden aan een verzoek om een voorlopige voorziening dezelfde eisen gesteld als aan een beroepschrift. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan: Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Een verzoek om een voorlopige voorziening en een beroepschrift kunnen ook digitaal bij de genoemde rechtbank worden ingediend via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet wel kunnen worden beschikt over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site kunnen de precieze voorwaarden worden geraadpleegd.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht wordt van de verzoeker om een voorlopige voorzie­ning alsook de indiener van een beroepschrift een grif­fie­recht geheven.

Voor meer informatie met betrekking tot beroep en voorlopige voorziening wordt verwezen naar www.rechtspraak.nl (onder "Naar de rechter" c.q. "De bestuursrechter") alwaar nadere brochures kunnen worden geraadpleegd of gedownload.

Naar boven