Voorontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerrein Rode Beek”

Logo Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 13 april 2017 gedurende een periode van zes weken het voorontwerp bestemmingsplan "Bedrijventerrein Rode Beek" ter inzage ligt.

Het Plangebied 

Het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Rode Beek” is deels gelegen in de gemeente Onderbanken en deels in de gemeente Brunssum en wordt aan de noordzijde begrensd door de Buitenring, aan de zuidzijde door de weg Molenvaart en in het westen door de N274. De gemeenten Onderbanken en Brunssum zijn overeengekomen om hier gezamenlijk een bedrijventerrein te ontwikkelen .

Voor dit plangebied wordt door beide gemeenten een bestemmingsplan voorbereid om de bedrijventerreinontwikkeling ter plaatse mogelijk te maken.

Inzage 

Het voorontwerp bestemmingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien (melden bij de receptie).

U kunt het ontwerpplan ook inzien via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0881.BPBTRodebeek-VO01

Het voorontwerp bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl>wonen, werken en leven>wonen en bouwen> bestemmingsplannen>Voorontwerp Bedrijventerrein Rode Beek

Inspraakreactie

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 25 mei 2017) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een inspraakreactie  naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Onderbanken. Een schriftelijke inspraakreactie (let op: niet per email) kan gezonden worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. D. Metsemakers, telefoon 045-5278747.

Tevens zal gedurende deze periode overleg worden gevoerd met betrokken overheidsorganen en andere relevante instanties.

 

Naar boven