Omgevingsvergunning bouw woning Folgeralaan 1a

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan zijn vergunning te verlenen voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw aan de Folgeralaan 1a te Drachten.

Bekijken

De beschikking met bijhorende stukken zijn in te zien:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de gemeentelijke website www.smallingerland.nl/Bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.OV2017SVR007-0301.

     

Reageren

Tijdens de reactietermijn van vrijdag 14 april tot en met donderdag 24 mei 2017 kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Smallingerland, postbus 10.000 9200 HA Drachten. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met een medewerker van de eenheid Vergunningen en Handhaving van de afdeling Publiek, tel. (0512) 581234.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

 

 

 

 

Naar boven