Verleende omgevingsvergunning“Brakel, Molensteeg naast 11”, gemeente Zaltbommel

Logo Zaltbommel

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van één vrijstaande woning.De locatie is gelegen aan de Molensteeg naast 11 in Brakel.

Inzage

Het besluit ligt met bijbehorende documenten van donderdag 13 april 2017 t/m woensdag 24 mei 2017 voor iedereen ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl/bestemmingsplannen.

Ook kunt u ze bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan van vrijdag 14 april 2017 tot en met donderdag 25 mei 2017 beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Een beroepschrift moet worden gericht en verzonden aan de sector Bestuursrecht van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een beroepschrift heft de rechtbank een griffierecht.

Het instellen van beroep schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht.

Als beroep wordt ingesteld, kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een voorlopige voorziening kan door de Voorzieningenrechter worden getroffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het vragen van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven