Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen Wateren 13 te Wateren

Logo Westerveld

 

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat van 20 april 2017 t/m 31 mei 2017 ter inzage liggen de ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor het perceel Wateren 13 te Wateren.

De ontwerp omgevingsvergunning betreft:

-‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ ten behoeve van het gebruik van de woning en het perceel t.b.v. groepsaccommodatie en deels ten behoeve van de verhuur van vergaderruimte voor de zakelijke markt (Wabo, artikel 2.1, lid 1, onder c, in combinatie met artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3);

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met bijbehorende stukken kunnen met ingang van 20 april 2017 gedurende een periode van 6 weken op afspraak digitaal worden ingezien in het gemeentehuis van Diever. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer 180882 daarbij te vermelden.

Zienswijze n

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling bij het college van burgemeester en wethouders van Westerveld (Postbus 50, 7970 AB Havelte) zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Contact

Team Leefomgeving, telefoonnummer 140521.

Naar boven