Ontwerp wijzigingsbesluit Bestemmingsplan Buitengebied Texel 2013

Logo Texel

Ruimte voor Ruimte regeling Pontweg 26 in Den Hoorn en Grensweg 5 in Den Burg

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor de percelen Pontweg 26 in Den Hoorn en Grensweg 5 in Den Burg de Ruimte voor Ruimte regeling wordt toegepast zoals deze in het bestemmingsplan Buitengebied Texel 2013 is opgenomen. Op basis van deze regeling wordt op beide percelen alle bedrijfsbebouwing gesloopt en komt hier een mogelijkheid voor het plaatsen van een nieuwe woning. In totaal wordt 2700 m² bedrijfsbebouwing gesloopt. De huidige agrarische bestemmingen worden gewijzigd naar de bestemming Wonen.

Inzage: Het ontwerpbesluit met bijbehorende verbeeldingen ligt vanaf donderdag 13 april 2017 tot en met woensdag 24 mei 2017 ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord: bekendmakingen) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn ook in te zien bij de publieksbalie.

Reageren: Tijdens deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

 

Naar boven