Bestemmingsplan Bedrijventerreinen De Poel 1e herziening

Logo Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen De Poel 1e herziening’ te Goes op 23 maart 2017 (gewijzigd) heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op diverse wijzigingen van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen De Poel uit 2013, zoals het aanpassen van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, het verkleinen van de risicocontour van Bison, het aanpassen van de bestemming van de voormalige tennishal en de Zeelandhallen, het aanpassen van de bestemming van (het terrein van) de Agrimarkt en aanpassing van (onderdelen van) artikel 1 (Begrippen), artikel 3 (Bedrijventerrein), artikel 4 (Cultuur en ontspanning) en artikel 5 (Detailhandel) van de regels. Ook is n.a.v. ingediende zienswijzen aan meerdere percelen binnen het plangebied de aanduiding ‘kantoor’ toegevoegd.

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf 13 april 2017 gedurende zes weken ter inzage in het stadskantoor. Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPBP03-VG99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die door de wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht in een nadeligere positie wordt gebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven