Ontwerpbestemmingsplan Oldebroek, Stationsweg 43

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oldebroek, Stationsweg 43 met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 12 april 2017 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan Oldebroek, Stationsweg 43 voorziet in de mogelijkheid om twee seniorenwoningen te bouwen op de locatie Stationsweg 43 in Oldebroek op basis van de beleidsnotitie Uitgangspunten voor de bouw van één of twee extra woningen. Om dit project mogelijk te maken moet het vigerende bestemmingsplan Oldebroek Dorp 2009 worden gewijzigd.

Inzagetermijn

Van 12 april 2017 t/m 23 mei 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien:

  • 1.

    Door een bezoek te brengen aan het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Oldebroek,

  • 2.

    Op de gemeentelijke website, www.oldebroek.nl,

  • 3.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0269.OB111-ON01.

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met het Klant Contact Centrum telefoon 14 0525.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 11 april 2017

Naar boven