Ontwerpbestemmingsplan Cabauwsekade 85 te Lopik

Logo Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het bestemmingsplan “Cabauwsekade 85” in ontwerp ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het veranderen van een agrarisch bouwperceel aan de Cabauwsekade 85 naar een woonbestemming. Op het perceel zal de karakteristieke bebouwing herbouwd worden tot een extra woonfunctie.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 12 april 2017 tot en met 23 mei 2017 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (kenmerk NL.IMRO.0331.01Cabauwsekd85-OB01) en op www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van woensdagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: (0348) – 55 99 55. 

Overeenkomst

Ingevolge artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders tevens bekend dat zij voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, overeenkomstig artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Lopik en betrokken partijen. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt voor eenieder ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur.

 

Naar boven