ONTWERPBESTEMMINGSPLAN woningen Beerschemaasweg 55 te Escharen

Logo Grave

Woningen Beerschemaasweg 55 te Escharen

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Beerschemaasweg 55 te Escharen’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Woningen Beerschemaasweg 55 te Escharen’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

Het plangebied ligt ter plaatse van Beerschemaasweg 55 te Escharen (5364 NR). Het plan maakt het bouwen mogelijk van drie vrijstaande woningen naast Beerschemaasweg 55 te Escharen.

Het ontwerpbestemmingsplan is op diverse punten gewijzigd. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de inspraaknota. De meest ingrijpende wijziging is het vervallen van de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie’ en de gebiedsaanduiding ‘overige zone – archeologie categorie 4’ in de regels en de verbeelding.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen ligt zes weken ter inzage van woensdag 12 april 2017 tot en met dinsdag 23 mei 2017. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.BPBeerschemaas55-ON01.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer, M. Brugman, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Grave, 11 april 2017

Naar boven