OMGEVINGSVERGUNNING oprichten woning Olgerweg 16C Groningen

Logo Groningen

 

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan 'Lintdorpen en Ruischerbrug'. Het project betreft het oprichten van een woning aan Olgerweg 16C te Groningen.

 

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 13 april 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur vrije inloop zonder afspraak. Van 13.00 uur tot 17.00 uur alleen op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.gemeente.groningen.nl/loket.

 

Beroep 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tijdens de ter inzage termijn beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland.

 

Groningen, 12 april 2017

 

Naar boven