Aanvraag voor het wijzigen van de geldigheidsduur van de op grond van de Ontgrondingenwet verleende vergunning

KENNISGEVING

Ontgrondingenwet

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Eeltink-Nijkerk B.V. in Nijkerk om een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De aanvraag betreft het wijzigen van de geldigheidsduur van de op grond van de Ontgrondingenwet verleende vergunning voor het verdiepen van de toegangsgeul en het vaarwater voor eiland Pierland in het Veluwemeer.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit, alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 13 april 2017 tot en met 24 mei 2017 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2 te Lelystad;

  • gemeente Dronten, Postbus 100, 8250 AC Dronten.

Zienswijze(n)

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden-Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) wordt (worden) meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden-Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het kenmerk RWSZ2017-00003322. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met het hoofd Werkenpakket van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoon 088 - 797 33 00.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer M. Boujemaoui van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoon 06 - 11 52 62 92.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland, R. Kok

Naar boven