Ontwerpomgevingsvergunningmet ontwerp ruimtelijke onderbouwing en ontwerpbesluit hogere waarden voor het bouwen van een 34 appartementen met bijbehorende voorzieningen aan de Rembrandtlaan 38,Bleiswijk, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van 34 appartementen met bijbehorende voorzieningen aan de Rembrandtlaan 38 te Bleiswijk (W-2016-0233) met de daarbij behorende (ontwerp)ruimtelijke onderbouwing (met bijbehorende stukken) en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder voor dit bouwplan ter inzage worden gelegd.

Beschrijving bouwplan en besluit hogere waarden

Het plan betreft de bouw van 34 appartementen met onder andere een tuin en parkeerplaatsen aan de Rembrandtlaan 38 in Bleiswijk op de locatie van de voormalige Melanchton Business School, gelegen tussen de sporthal Rijneveen en de Vermeerstraat. Het geldende bestemmingsplan ter plaatse is “Kom Bleiswijk” en is ter plekke bestemd voor onder andere een school en niet in de bouw van een appartementengebouw. De school is echter verhuist naar de Merenweg, waardoor de gronden herontwikkeld zijn.

Het (ontwerp)besluit hogere waarden heeft betrekking op de appartementen die door de N209 een hogere geluidsbelasting hebben dan de voorkeursgrenswaarde. Het ontwerpbesluit is als bijlage bij de omgevingsvergunning opgenomen.

Zienswijzen

U kunt de stukken vanaf dinsdag 11 april tot en met maandag 22 mei 2017 inzien:

• www.ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.W20160233-ONTW}

• Ruimtelijke plannen Lansingerland (http://1621.roview.net/)

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen zowel de ontwerpomge-vingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing als het ontwerpbesluit hogere waarden. Dit kan schrifte-lijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansinger-land, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0107P01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Crisis- en herstelwet

Deze omgevingsvergunning valt onder de bepalingen van de Crisis- en herstelwet. Dit houdt onder meer in dat de bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn.

Naar boven