Hogere waarde Wet geluidhinder Beeklandseweg ongen. Heerde

Logo Heerde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerde maken bekend dat zij overeenkomstig artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde hebben vastgesteld van 53 dB voor de nieuwe woning op het perceel Beeklandseweg ong. (HDE00A 2706) te Heerde. Het betreft een besluit in het kader van de vaststelling van het bestemmingsplan Beeklandseweg ongenummerd (NL.IMRO.0246.609ONTBEEKLAND-VA01).

Het besluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit, dat met ingang van 30 november 2016 gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen. Van de gelegenheid om tegen het ontwerpbesluit een zienswijze in te dienen is geen gebruik gemaakt.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 12 april 2017 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentekantoor, Eperweg 5 te Heerde, bij de ontvangstbalie. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Beroep

Op grond van artikel 145 van de Wet geluidhinder begint de termijn voor het indienen van een beroepschrift tegen het besluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder met ingang van de dag waarop beroep kan worden ingesteld tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan Beeklandseweg ongenummerd (NL.IMRO.0246.609ONTBEEKLAND-VA01).

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat er geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit is ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naast het instellen van beroep kan binnen de hierboven gestelde termijn ook een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit vaststelling hogere waarde treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het besluit treedt dan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

 

11 april 2017,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven