Gemeente Tynaarlo - Voorontwerp-bestemmingsplan ‘Hoofdstraat 7 te Zeijen’

Logo Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo is voornemens medewerking te verlenen aan de bouw van een extra woning op het perceel Hoofdstraat 7 te Zeijen. De agrarische bedrijfsvoering op dit perceel is beëindigd. Ter compensatie van de sloop van de bedrijfsbebouwing kan deze extra woning worden gebouwd, dit in het kader van een ‘Ruimte voor Ruimte’ regeling. Omdat het geldende bestemmingsplan het bouwen van deze woning niet mogelijk maakt wordt hiervoor een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Stukken ter inzage

Het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Hoofdstraat 7 te Zeijen’ ligt met ingang van donderdag 13 april 2017, gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Hoofdstraat 7 te Zeijen’ kunt u bekijken op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van het plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPHoofdstr7Zeyen-0201.

Ook kunt u het voorontwerp-bestemmingsplan en bijbehorende stukken in die periode (zonder afspraak) in het gemeentehuis inzien tijdens onze openingstijden. Zie voor de openingstijden onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van het bestemmingsplan na telefonische afspraak mogelijk.

Wilt u reageren ?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een inspraak-reactie over het voorontwerp-bestemmingsplan ‘ Hoofdstraat 7 te Zeijen’ indienen bij burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries. Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven