Voorontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen”.

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft een voorontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen” opgesteld.Het betreft een nieuw bestemmingsplan voor het agrarische perceel dat ingeklemd ligt tussen de Kasteelstraat en de Hoofdstraat te Heijen.

Doel van het bestemmingsplan.

Het ligt in het voornemen om op dit perceel 10 nultredenwoningen, 2 appartementen, een ontmoetingsruimte/huiskamer en 2 vrijstaande woningen te realiseren. Het bestemmingsplan maakt deze bouw mogelijk.

Inzage en inspraak.

Het voorontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen” met bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 april 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden (zie rubriek contact) kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP10469-VO01

  • www.gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 24 mei 2017) kan eenieder een inspraakreactie indienen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke inspraakreactie moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen”.

Het is ook mogelijk om mondeling een inspraakreactie naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een inspraakreactie in te dienen.

Inloopbijeenkomst.

Op 24 april 2017 vindt er een inloopbijeenkomst plaats over het voorontwerp-bestemmingsplan in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep, tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Deze inloopavond vindt plaats in de Kamer Heijen te bereiken via de ingang van het gemeentekantoor aan de Torenstraat te Gennep.

U kunt binnenlopen en het plan bekijken. Ter plaatse zijn deskundigen aanwezig aan wie u vragen kunt stellen.

Gennep, 12 april 2017

Naar boven