Ontwerp wijzigingsplan ‘Meppel – Buitengebied, wijziging Gorthoek 4’

Logo Meppel

Burgemeester en wethouders van Meppel maken bekend dat met ingang van 13 april 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het wijzigingsplan Meppel Buitengebied, wijziging Gorthoek 4op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

Het plan

Het gaat om een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Meppel voor een voormalig bedrijfsperceel aan de Gorthoek 4 te Nijeveen. Het bestemmingsplan wordt gewijzigd ten behoeve van het realiseren van een luxe B&B met bedrijfswoning. Het perceel krijgt de bestemming ‘Horeca – horecabedrijf categorie 3'.

Waar kunt u het ontwerp wijziging splan inzien?

Het ontwerp van het wijzigingsplan ligt ter inzage van 13 april tot en met 24 mei 2017 in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel (voor actuele openingstijden zie www.meppel.nl). Het digitale plan (verbeelding, regels, toelichting en eventuele bijlagen) kan via www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.meppel.nl/bestemmingsplannen worden ingezien. Het plan heeft de IMRO-code ‘NL.IMRO.0119.Gorthoek4-WPB1’.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze met betrekking tot het ontwerp van het wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken (Postbus 501, 7940 AM Meppel). Zienswijzen kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel, 12 april 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meppel

Naar boven