Kennisgeving ontwerpbeschikking aanvraag omgevingsvergunning van Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne te Oirschot, Inspectie Leefomgeving en Transport

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Onderwerp

De minister van Infrastructuur en Milieu heeft op 8 februari 2017 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van het Ministerie van Defensie voor de inrichting Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne (51B12) aan de Eindhovensedijk 42, 5688 GN te Oirschot.

Het betreft een inrichting een defensie-inrichting. De aanvraag betreft het brandveilig gebruiken van 16 legeringsgebouwen.

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat zij het voornemen heeft de vergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van 13 april 2017 tot en met 24 mei 2017 op de volgende plaats inzien:

  • de gemeente Oirschot, Deken Frankenstraat 3 te Oirschot

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht.

Zij moeten worden gericht aan het de Inspectie Leefomgeving en Transport, AIB/VVAIB, Postbus 16191, 2500 BD Den Haag. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Inlichtingen

Meld- en Informatiecentrum (MIC): telefoonnr. 088-489 00 00 en op www.ilent.nl

Zaaknummer: 143296

Naar boven