Inspraakprocedure uitwerkingsplan ‘Nijeveen–uitwerking Kolderveen 5’

Logo Meppel

In overeenstemming met de gemeentelijke inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een nieuw uitwerkingsplan voorbereiden voor Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’

Globaal wordt het plangebied begrensd door de perceelgrenzen van Kolderveen 5 te Nijeveen

Met het nieuwe uitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’ wordt aan de uitwerkingsplicht voldaan uit het bestemmingsplan Nijeveen. Met het uitwerkingsplan wordt het mogelijk gemaakt een nieuwe gezondheidscentrum te bouwen.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het voorontwerp van het uitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’ ligt ter inzage van 6 april 2017 tot en met 17 mei 2017 op het Stadskantoor van Meppel, Grote Oever 26 te Meppel. Het plan (verbeelding, regels en toelichting) kan via www.ruimtelijkeplannen.nl of op de website van de gemeente Meppel worden ingezien.

Ga naar www.meppel.nl. In de linker kolom klikt u op ‘Actueel’. Hieronder treft u een link aan naar de pagina met gemeentelijke bestemmingsplannen. Als u hierop klikt, kunt u het voorontwerpuitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’ raadplegen.

Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?

Op grond van de gemeentelijke inspraakverordening kunt u uw reactie over dit voornemen naar voren te brengen. Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u reageren op het uitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’

Inspraakreacties kunt u indienen bij burgemeester en wethouders (Postbus 501, 7940 AM Meppel). Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge reactie. Dit dient nadrukkelijk te worden vermeld en van de mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel , 5 april 2017

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven