Ontwerp bestemmingsplan ‘Farmsumerpoort - Farmsumerhaven’

Logo Delfzijl

In de Wet ruimtelijke ordening (Wro) is bepaald dat bestemmingsplannen binnen een periode van tien jaar opnieuw moeten worden vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan 'Farmsumerpoort - Farmsumerhaven' vervangt het bestemmingsplan Farmsumerpoort' en de beheersverordening 'Farmsumerhaven'.

 

Het plangebied ligt ten zuidwesten van het dorp Farmsum en wordt begrensd aan de noordzijde door de Hogelandsterweg, de IJzerweg en de Tagrijn, aan de oostzijde door het Afwateringskanaal en het Eemskanaal, aan de zuidwestzijde door het Eemskanaal.

 

Ter inzage

Het plan ligt van 6 april 2017 tot en met 17 mei 2017 ter inzage in het gemeentehuis. U maakt hiervoor een afspraak bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of via telefoonnummer 140596 of bij de receptie. Ook ligt het plan ter inzage in de openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan is daarnaast in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke Plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en beheersverordeningen’. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

 

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl.

Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Farmsumerpoort-Farmsumerhaven'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 99 49.

 

Naar boven