Ontwerp bestemmingsplan Daalmeerpad 2 en 4 te Sint Pancras

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ( Wro ) bekend dat met ingang van 5 april 2017 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp bestemmingsplan Daalmeerpad 2 en 4 te Sint Pancras ter inzage ligt .

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van het perceel achter Benedenweg 56A te Sint Pancras. Het plangebied heeft op dit moment een bedrijfsbestemming. Met het bestemmingsplan wordt de bouw van een twee-onder-één-kap-woning juridisch-planologisch mogelijk gemaakt De huidige opstallen worden gesloopt en hier komt nieuwbouw voor terug.

Het plan ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • -

    De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;

  • -

    De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • -

    Het Behouden Huys, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en

  • -

    Dorpshuis De Geist , Vinkenlaa n 7 te Sint Pancras.

Ook is het ontwerp bestemmingsplanplan vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0416.BPSPDMPAD2016-on01).

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u v óó r het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met team Vrom van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 4 april 201 7

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven