Vastgesteld bestemmingsplan Den Burg - Anne Frankstraat

Logo Texel

Het bestemmingsplan Den Burg – Anne Frankstraat heeft betrekking op een klein gebied in Den Burg West. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt 8 woningen te realiseren. Het ontwerp bestemmingsplan (toelichting, regels en kaart) heeft ter inzage gelegen van 1 november 2016 tot en met 12 december 2016. Er zijn vier zienswijzen tegen het plan ingediend waarvan één buiten de termijn. Op 22 maart 2017 heeft de gemeenteraad de nota van zienswijzen en het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt nu vanaf 4 april 2017 tot en met 15 mei 2017 ter inzage. In deze periode kunnen degene die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend, beroep in stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het wijzigingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

U kunt het plan raadplegen via www.texel.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl en van 4 april 2017 tot en met 15 mei 2017 inzien tijdens de openingstijden van de publieksbalie op het gemeentehuis.

 

Naar boven