Ontwerp-bestemmingsplan 'Gelreweg ong. en Linnerweg 8a Montfort'

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Gelreweg ong. en Linnerweg 8a Montfort’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerp-raadsbesluit en ontwerp-bestemmingsplan liggen met bijbehorende stukken vanaf 7 april 2017 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMFT2016GELRELIN

Het plan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in het toevoegen van een bouwvlak binnen de bestemming ‘Wonen’ op de percelen kadastraal bekend als gemeente Montfort, sectie E, nrs. 1522, 1523 en 1524 en plaatselijk gelegen Gelreweg tussen de nrs. 18 en 20 te Montfort. Op deze locatie wordt de bouw van één vrijstaande woning beoogd. Het ontwerp-plan voorziet verder in het verwijderen van het bouwvlak dat geldt voor het pand gelegen aan de Linnerweg 8a te Montfort. Het pand kan als gevolg hiervan uitsluitend nog als bijbehorend bouwwerk gebruikt worden.  

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.  

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Naar boven