Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan “Engwierum- bedrijfsverplaatsing Loonbedrijf Vries”

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel leggen van 6 april tot 18 mei 2017 ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Engwierum- bedrijfsverplaatsing loonbedrijf Vries” met nummer NL.IMRO.0058.BPBG2015P1-ON01 in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt dit ontwerpbestemmingsplan ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “bestemmingsplannen”.

Dit bestemmingsplan voorziet in een herziening van de bestemmingsplannen Bûtengebiet en Doarpen ten behoeve van de vestiging c.q. bedrijfsverplaatsing van een loon- en akkerbouwbedrijf naar de Dodingawei in Engwierum (kadastraal bekend gemeente Ee, sectie L, nummer 530 (deels), circa 400 meter ten westen van de bebouwde kom. Ook de bestaande locaties van het loonbedrijf aan de Mûnebuorren 7 en de Dodingawei 13 zijn in het bestemmingsplan opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting.

Gedurende de bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 13, 9290 AA Kollum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken de afdeling Dorpen en Wijken (Team Ruimtelijke ontwikkeling), telefoonnummer 0519 298 888.

 

Naar boven