Ontwerp-omgevingsvergunning, J.P. Broekhovenstraat 6 te Elburg

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het plaatsen van een stikstoftank aan de J.P. Broekhovenstraat 6 te Elburg.

Op het perceel waarop de activiteit zal worden uitgevoerd is het bestemmingsplan “Kruismaten 2012” van toepassing. Volgens dit bestemmingsplan rust op dit perceel de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’, de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie 3’, de aanduiding ‘Bouwvlak’ en de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. Volgens de enkelbestemming mag de hoogte van ‘andere bouwwerken’ maximaal 10 meter bedragen. De nieuw te realiseren stikstoftank heeft een hoogte van 14.2 meter. De voorgenomen realisatie van de stikstoftank past daarmee niet binnen de geldende enkelbestemming.

Met ingang van woensdag 12 april 2017, liggen de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via:

  • de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl/Bekendmakingen/Bestemmingsplan,

  • de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl?planidn=NL.IMRO.0230.OVJPBROEKHOSTR6-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouder, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. de Graaf-Boonen van domein Ruimte.

Elburg, 11 april 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Naar boven