Vastgesteld 3e wijziging bestemmingsplan Oosterdalfsen, herverkaveling 1e fase

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend, dat zij op 14 maart 2017 het wijzigingsplan “3e wijziging bestemmingsplan Oosterdalfsen, herverkaveling 1e fase ” gewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat voor een aantal locaties de bestemmings-, bouwvlak- en/of kavelgrenzen weer overeenstemmen met het bestemmingsplan. De verschillen zijn ontstaan bij de technische uitwerking van het plan.

Het plangebied maakt onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Oosterdalfsen in Dalfsen.

De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op een ondergeschikte correctie van de begrenzing van een bestemmingsvlak aan de Trechterbeker.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 6 april 2017 tot en met 18 mei 2017 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.DOosterdalfsenwz3-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep Beroep tegen dit besluit kan ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is tijdens bovengenoemde termijn mogelijk voor:

  • 1.

    Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen

  • 2.

    Belanghebbenden die niet eens zijn met de wijzigingen die het college bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. 

Dalfsen, 5 april 2017  

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven