Ontwerpbestemmingsplan, anterieure overeenkomst en ontwerpbesluit hogere grenswaarden ‘Landelijk gebied 2013 – 7e herziening – Middelsluissedijk OZ 13 Numansdorp’

Logo Cromstrijen

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van gemeente Cromstrijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2013 – 7e herziening – Middelsluissedijk OZ 13 Numansdorp’ vanaf 3 april 2017 voor een periode van 6 weken ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Maatschappelijk’ van de gronden Middelsluissedijk OZ 13 in Numansdorp in de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Tuin’ en het wijzigen van de bestemming ‘Verkeer’ van de gronden Middelsluissedijk OZ 13 in Numansdorp in de bestemming ‘Tuin, zonder bebouwingsmogelijkheden’ met het doel om ter plaatse een woning met tuin te kunnen realiseren. Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken worden ingezien tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen bij. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie van het Servicecentrum, telefoonnummer 14 0186. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken bekend dat zij op 2 november 2016 op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening een overeenkomst hebben gesloten met initiatiefnemer met betrekking tot het realiseren van een (burger)woning met tuin. In de overeenkomst worden de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van de grondexploitatie vastgelegd. Een zakelijke beschrijving van de overeenkomst is op verzoek te verkrijgen bij het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling. Het indienen van een zienswijze of bezwaarschrift tegen de overeenkomst is niet mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. Voogt bereikbaar via telefoonnummer 088 647 10 28.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen zijn van plan hogere waarden vast te stellen voor de geluidsbelasting op de gevel van de nieuw te bouwen woning op het perceel Middelsluissedijk OZ 13 in Numansdorp. Het besluit is nodig omdat de nieuw te bouwen woning een hogere geluidsbelasting dan de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting van 48 dB zal ondervinden ten gevolge van het wegverkeer op de Energieweg en de Middelsluissedijk OZ.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen vanaf 3 april 2017 worden ingezien tijdens de openingstijden bij het Servicecentrum van het gemeentehuis.

 

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie van het Servicecentrum, telefoonnummer 14 0186. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

 

Naar boven