Bekendmaking voornemen onttrekken weg aan de openbaarheid weggedeelten J.P. Engelmanstraat te Heerenveen

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerenveen maken bekend dat zij voornemens zijn de gemeenteraad voor te stellen twee weggedeelten van de J.P. Engelmanstraat te Heerenveen, aan het openbaar verkeer te onttrekken. Het betreft de weggedeelten van de J.P. Engelmanstraat, die gelegen zijn tussen:

  • de C. van Scheltingaweg en de Europalaan

  • de C. van Scheltingaweg en de Meineszstraat.

De voorgenomen besluiten en de situatietekeningen waarop de te onttrekken weggedeelten staan aangegeven, liggen met ingang van donderdag 30 maart 2017 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage.

De voorgenomen besluiten kunnen, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen en op de website van de gemeente: www.heerenveen.nl. Daarnaast zijn de voorgenomen besluiten digitaal te raadplegen via www.overheid.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze kenbaar maken over het voornemen tot onttrekking van de weggedeelten aan het openbaar verkeer.

De schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8441 GA Heerenveen.

Voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Cuperus of mevrouw J. Palsma, telefoonnummer 14 0513.

Heerenveen, 29 maart 2017

Naar boven