Ontwerpbestemmingsplan ‘School Pantarijn, Kesteren’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘School Pantarijn, Kesteren’ dat is voorbereid om in het plangebied van Casterhoven, aan de westzijde van de Hoofdstraat, een middelbare school met bijbehorende voorzieningen en delen van de ontsluitings- en waterstructuur mogelijk te maken.

Inzageperiode: 12 januari 2017 t/m 22 februari 2017

Inzageplaatsen:

- analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden

- digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpKEpantarijn‐ont1

- digitaal: www.nederbetuwe.nl (Veel bezochte pagina’s - Bekendmakingen - 2017 - Week 2 - Ruimtelijke Ontwikkeling - Ontwerpbestemmingsplan ‘School Pantarijn, Kesteren’).

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: tijdens inzagetermijn en mogelijk door een ieder, bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken via 14 0488.

Opheusden, 11 januari 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven