Verlenen omgevingsvergunning (bouwen en afwijken) woongebouw nabij Eekholt 4

Logo Diemen

 

Het college van burgemeester en wethouders van Diemen heeft met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verleend om af te wijken van het bestemmingsplan “Bergwijkpark 2015” voor het realiseren van een woongebouw nabij Eekholt 4 te Diemen als onderdeel van het project Holland Park. Onderdeel van de vergunning is het realiseren van 1 woongebouw, met woningen, voorzieningen en een inpandige parkeergarage, en het realiseren van parkeren op het aangrenzende terrein.

Het besluit ligt van 31 maart tot en met 12 mei 2017 ter inzage in het gemeentehuis bij het loket van Team Vergunningen. Daarnaast is de omgevingsvergunning tevens digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende planidn NL.IMRO.0384.OVbergwkblok5-VG01

Met ingang van 1 april tot en met 12 mei 2017 kunnen belanghebbenden hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Afdeling Publiekrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, tel. (020) 5412219. Het beroep kan uitsluitend schriftelijk worden ingediend. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten:

  • -

    de dagtekening,

  • -

    naam en adres van de indiener,

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, en

  • -

    de gronden van het beroep.

Zo mogelijk wordt een afschrift van het bestreden besluit meegezonden.

De belanghebbende die beroep instelt en meent een spoedeisend belang te hebben, kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Afdeling Publiekrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, tel. (020) 5412219 verzoeken de werking van het besluit te schorsen door het treffen van een voorlopige voorziening. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Het project valt volgens Bijlage 1 van de Crisis- en herstelwet onder de regels van deze wet. Op het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en Herstelwet van toepassing. In verband hiermee dienen beroepsgronden in het beroepschrift te worden opgenomen. Deze kunnen niet meer worden aangevuld na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven