Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Acht (bedrijfs)woningen Soestdijkse Grachten’

Logo Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 30 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Acht (bedrijfs)woningen Soestdijkse Grachten’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een nieuwe juridisch-planologische regeling voor een achttal woningen in het plangebied.

Ontwerp bestemmings plan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Acht (bedrijfs)woningen Soestdijkse Grachten’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 30 maart 2017 tot en met woensdag 10 mei 2017 ter inzage bij: Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het inzien van het ontwerpbestemmingsplan bij het Omgevingsloket kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 6093 411.

Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Soest: www.soest.nl/bestemmingsplannen

Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.BPSOE0036-0201

Het digitale ontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Acht (bedrijfs)woningen Soestdijkse Grachten’ schriftelijk, mondeling of digitaal naar voren brengen:

  • -

    schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA SOEST, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Acht (bedrijfs)woningen Soestdijkse Grachten’;

  • -

    voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-6093470 met de heer F. Supusepa;

  • -

    digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Acht (bedrijfs)woningen Soestdijkse Grachten’.

Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Burgemeester en wethouders van Soest,

Woensdag 29 maart 2017.

Naar boven