Ontwerp wijzigingsplan “ Hoeverdijk 23 Borkel en Schaft”NL.IMRO.0858.WPhoeverdijk23-ON01

Logo Valkenswaard

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend, dat een ontwerp wijzigingsplan is opgesteld voor de “ Hoeverdijk 23 Borkel en Schaft” , raadpleegbaar op: NL.IMRO.0858.WPhoeverdijk23-ON01.

Wij hebben een verzoek ontvangen om de bestemming aan de Hoeverdijk 23 te wijzigen van ‘Agrarisch met waarden’ naar ‘Wonen’. Het perceel ligt in het bestemmingsplan Buitengebied. In het vigerende bestemmingsplan is in artikel 41.1 de mogelijkheid opgenomen om een agrarische bedrijfswoning om te zetten naar een burgerwoning. Het college heeft op 21 maart 2017 besloten mee te werken aan het opstarten van een wijziging van ‘ Agrarisch’ naar ‘ Wonen’.

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan en ontwerp wijzigingsbesluit, liggen met ingang van 30 maart 2017 ter inzage. De stukken zijn gedurende 6 weken te raadplegen via de website op www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl;

Indien u niet over een computer beschikt, kunt u de plannen gedurende openstellingstijden ook inzien:

  • -

    Op de digitale schermen in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15;

  • -

    Via de computers bij de bibliotheek aan De Hofnar 12 in Valkenswaard en bij ontmoetingscentrum De Belleman aan Het Bruninckxdal 2 in Dommelen;

  • -

    Op de digitale informatiezuil in het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van het plan, dus tot en met 10 mei 2017, kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen. Ga hiervoor naar www.valkenswaard.nl > meldingen en klachten > zienswijze indienen. Voor het digitaal indienen van een zienswijze moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Verkrijgen van informatie met mondelinge toelichting en/of het mondeling indienen van een zienswijze betreffende het ontwerpwijzigingsplan is mogelijk bij de afdeling Ruimtelijk Beleid en projecten. Daarvoor dient echter vooraf (telefonisch) een afspraak gemaakt te worden via telefoon (040) 208 3665.

Valkenswaard, 30 maart 2017

burgemeester en wethouders van Valkenswaard,

secretaris, burgemeester,

drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen

Naar boven