Bekendmaking wijzigingsplan Lingedijk 39, Kedichem

Logo Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat met ingang van 28 maart 2017 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 16 maart 2017) het wijzigingsplan Lingedijk 39, Kedichem voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor, Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 

Het wijzigingsplan Lingedijk 39, Kedichem maakt een wijziging van het bouwvlak mogelijk. Deze wijziging is nodig omdat de bestaande woning wordt gesloopt en herbouw van een nieuwe woning niet mogelijk is binnen het bestaande bouwvlak. Dit vanwege de beschermingszone van de Lingedijk en aanwezige kabels en leidingen op het perceel.

 

Vanaf 28 maart 2017 kan gedurende 6 weken schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het plan. Beroep staat open voor belanghebbenden die:

  • 1.

    een zienswijze hebben ingediend;

  • 2.

    bezwaar hebben tegen eventuele wijzigingen, of;

  • 3.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend.

 

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

 

Leerdam, 27 maart 2017

Naar boven