Ontwerp-omgevingsvergunning,"Omgevingsvergunning Ammerzoden 2016, Horenkamp 1" (OV0021), Maasdriel

Logo Maasdriel

Maasdriel is van plan mee te werken aan het realiseren van een woning (vervangende nieuwbouw bestaande woning) op het perceel Horenkamp 1 in Ammerzoden (kadastraal bekend gemeente Ammerzoden sectie K nummer 426).

In het geldende bestemmingsplan "Buitengebied, buitendijks deel" heeft het perceel bestemming 'burgerwoningen' Bij deze bestemming is het niet mogelijk om de gevraagde woning te realiseren omdat deze niet voldoet aan de maatvoering in het bestemmingsplan. Door met een omgevingsvergunning af te wijken van het geldende bestemmingsplan kan toch meegewerkt worden.

Ontwerpbesluit h ogere grenswaarde

Het college van Maasdriel is van plan om voor deze ontwikkeling een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen. Het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) liggen bij de stukken voor de ruimtelijke procedure ter inzage.

Inzien

Van 30 maart 2017 tot en met 10 mei 2017 liggen de ontwerpbesluiten en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning ook vinden op

  • onze website www.maasdriel.nl;

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.OV0021-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0263.OV0021-/NL.IMRO.0263.OV0021-ON01

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn zienswijzen indienen bij het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw D. van Lienden

Naar boven