Kennisgeving ontwerpbesluit Kruishoeveweg 5 te Vught (UV20164011)

Logo Vught

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vught maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12. lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen.

Voor: Het realiseren van een dierenpension bestaande uit de activiteiten ‘bouwen’, ‘handelen in strijd regels ruimtelijke ordening’ en ‘Handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden’

Locatie: Kruishoeveweg 5, 5263 NM Vught

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeente kantoor te Vught. Deze stukken zijn (digitaal) elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur) in te zien bij de Ontvangst en Informatie balie. Tevens is het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Gemeente Vught, Postbus 10100, 5260 GA Vught. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven