Kennisgeving ontwerpbeschikking Ontwerp vaststellingsbesluit hogere waarden Wet geluidhinder (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Hobbemakade 31 Amsterdam

Logo Amsterdam

Hobbemakade 31

Namens burgemeester en wethouders maakt stadsdeelsecretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij, in het kader van de Wet geluidhinder, voornemens is hogere geluidswaarden vast te stellen voor de hoogst toelaatbare geluidsbelasting voor wegverkeerslawaai vanwege de Hobbemakade van 63 dB in het kader van de aanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten van een nieuwbouwcomplex ten plaatse van het adres Hobbemakade 31 met olo nr. 2206083.

Inzake:

voor het oprichten van een nieuwbouwcomplex ten behoeve van 28 appartementen, een tweelaagse parkeerkelder, maatschappelijke ruimte en het kappen van 4 bomen.

Ter inzage ligging

Het ontwerp-vaststellingsbesluit ligt tezamen met de ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning liggen met ingang van maandag 3 april 2017 tot en met maandag 15 mei 2017 tijdens de openingstijden ter inzage bij onze informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923, geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur geopend.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u via 14020 contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, team Bouw.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam, 30 maart 2017.

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

Naar boven