Onherroepelijk bestemmingsplan “Winkelsestraat 33, Biezenmortel”'

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het bestemmingsplan “Winkelsestraat 33, Biezenmortel” onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan werd op 24 november 2016 door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld en is op 16 maart 2017 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling aan de Winkelsestraat 33 in Biezenmortel. Het gaat om de percelen kadastraal bekend gemeente Haaren, sectie G, nummers 531 en 532. Initiatiefnemer is voornemens om ter plaatse de intensieve veehouderij in te krimpen en de aanwezige boomkwekerijtak uit te breiden door realisatie van een kas, wateropvang en containervelden. Daarnaast vindt er in de beoogde situatie statische opslag (caravans) en opslag ten behoeve van de recreatieve neventak (verhuur van recreatieve voertuigen) plaats in bestaande bebouwing. Hiervoor is een omgevingsvergunning verleend. Tevens is een cultuurhistorische waardevolle schuur aanwezig op het perceel (ten noorden van de bedrijfswoning) waar men voornemens is om in de toekomst eventueel mantelzorg in te realiseren. Op het bedrijf worden in de beoogde situatie nog enkele runderen gehouden (oppervlakte max. 400 m²). Met het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan wordt het mogelijk de gewenste ontwikkelingen te realiseren.

Bestemmingsplan inzien?

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411 - 62 72 82).

Ook is het plan te raadplegen op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving” en daarna op ‘bestemmingsplannen’.

Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u het plan vinden via het planidentificatienummer NL.IMRO.0788.BP15BGwinkelsest33-VA01.

Naar boven