Ontwerp bestemmingsplan Buitengebied herziening Waterlooweg 36 - 't Waswater

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf dinsdag 28 maart tot en met maandag 8 mei 2017 het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening Waterlooweg 36 - ’t Waswater’ ter inzage ligt.

Ontwerp bestemmingsplan

Het perceel Waterlooweg 36 (‘t Waswater) ligt binnen het landgoed Den Treek Henschoten. Het bestuur van het landgoed wil de voormalige agrarische bebouwing op het perceel slopen en de bestemming omzetten naar wonen met extra woonbebouwing. Waterlooweg 36 betreft een voormalige boerderij. Het college wil aan het plan meewerken omdat het inrichtingsvoorstel bijdraagt aan een goede herontwikkeling van het betreffende perceel.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 28 maart tot en met maandag 8 mei 2017 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.178-0301

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.178-/NL.IMRO.0327.178-0301

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging, telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan buitengebied herziening Waterlooweg 36 - ’t Waswater’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven