Ontwerpbestemmingsplan Optimalisatie snelfietsroute kern Mook

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Optimalisatie snelfietsroute kern Mook met de hierbij behorende stukken per 29 maart 2017 voor eenieder gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage ligt. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.SNELFIETSROUTEMOOK-ON01.

De optimalisatie van de snelfietsroute betreft een verbreding van het plangebied van de snelfietsroute Cuijk-Mook-Nijmegen tussen de Maasdijk en Sportpark de Maasvallei en een fietsverbinding tussen de snelfietsroute en de Veldweg. Het plangebied omvat globaal een strook tussen het perceel Maasdijk 7 in Mook en Sportpark de Maasvallei alsmede een strook tussen de Veldweg en de beoogde spoorse onderdoorgang naar de Middelweg.

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld op het ontwerpbestemmingsplan zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl

Mook, 28 maart 2017

Naar boven