Ontwerpbestemmingsplan Burg. Moonshof Raamsdonk

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Burg. Moonshof Raamsdonk’ (NL.IMRO.0779.RDBPburgmoonshof-on01) vanaf 24 maart 2017 zes weken ter inzage ligt. Dit gebeurt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Sinds 2009 is de realisatie van een bouwplan met 41 grondgebonden woningen aan Burg. Moonshof in Raamsdonk mogelijk. De 22 woningen aan de zuid- en westrand van het gebied en de 5 woningen op het middenterrein zijn gerealiseerd. De overige woningen zijn tot op heden niet gebouwd. Om de kans op realisatie te vergroten is een flexibel bestemmingsplan gewenst. Daartoe is het bestemmingsplan ’Burg. Moonshof Raamsdonk’ opgesteld.

 

Hogere waarden Wet geluidhinder

Het college van B&W maakt tevens bekend dat zij voornemens is een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder als bedoeld in artikel 83 van die wet voor het plan ‘Burg. Moonshof Raamsdonk’ vast te stellen. De voorkeursgrenswaarde van 48 dB wordt ter plaatse van de nieuwe woningen overschreden door wegverkeer op de A59. De ontwerpbeschikking hogere waarden ligt vanaf 24 maart zes weken ter inzage.

 

Communicatie

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken en de ontwerpbeschikking hogere waarden liggen van 24 maart 2017 tot en met 4 mei 2017 ter inzage. U kunt de stukken inzien in de gemeentewinkel. U kunt hiervoor een afspraak maken via onze website, telefonisch of aan de balie. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website 0779.ropubliceer.nl. De ontwerpbeschikking hogere waarden en het bijbehorende akoestisch onderzoek kunt u inzien in het Gemeenteblad via zoek.officielebekendmakingen.nl.

 

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de gemeenteraad, postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Over de ontwerpbeschikking hogere waarden Wet geluidhinder kan iedereen zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij het college van B&W via hierboven genoemd postadres. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Ellen Mulders via 14 0162.

 

Naar boven