Vaststellen tijdelijke omgevingsvergunning “Zonnepark Grashoek”

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat het college op 20-03-2017 de tijdelijke omgevingsvergunning “Zonnepark Grashoek” voor een periode van maximaal 1 jaar heeft vastgesteld.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied, gelegen aan de Roomweg te Grashoek, kadastraal bekend onder gemeente Helden, sectie L, nummer 412. Het plan is opgesteld ten behoeve van het oprichten van een zonnepark.

 

Inzien vastgestelde vergunning

Het plan en de onderliggende stukken zijn tot en met 04-05-2017 raadpleegbaar via:

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

     

Bezwaar instellen

U kunt dan binnen 6 weken na de dag van verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7088, 5980 AB Panningen.

Het bezwaarschrift moet tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een handtekening, een omschrijving van de bestreden beslissing en een motivering bevatten. Het indienen van een bezwaarschrift is kosteloos.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met Paul Cuppen of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 22 maart 2017

Naar boven