Bestemmingsplan ‘Woningbouw de Steeg Leunen, wijziging’

Logo Venray

(NL.IMRO.0984.BP15012)

(RECTIFICATIE ontwerpplan)

Op 23 februari 2017 is de bekendmaking van onderhavig ontwerp bestemmingsplan gepubliceerd. Er zijn echter problemen met de digitale bestanden gesignaleerd. Daarom is de inzagetermijn en de termijn voor het indienen van zienswijzen aangepast.

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan:

-Woningbouw de Steeg Leunen, wijziging (NL.IMRO.0984.BP15012-on02)

Het plangebied van voorliggend bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Engesteeg, de St. Catharinastraat en de Vicarieweg te Leunen. Op basis van het (ontwerp)bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om aan de noordwestzijde van de woningbouwlocatie in plaats van alleen vrijstaande woningen eveneens twee-onder-een-kap woningen op te richten. Tevens wordt daar waar op dit moment 2 geschakelde vrijstaande woningen mogen worden opgericht, de bouw van een twee-onder-een-kap woning mogelijk gemaakt. Tot slot wordt met voorliggend bestemmingsplan een eerdere wijziging, waarbij in de plaats van een twee-onder-een-kap een vrijstaande woning is gerealiseerd, meegenomen (dus -1 woning). Ten opzichte van de huidige planologie zal het aantal woningen toenemen met 3 wooneenheden.

Het ontwerpplan ligt (digitaal en op papier) van 24 maart t/m 4 mei 2017 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u het ontwerp bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de afdeling Publieksdiensten.

Venray, d.d. 23 maart 2017

Naar boven