Omgevingsvergunning uitgebreide procedure ‘Buitengebied Emmen, Emmen, Groeneweg 7’

Logo Emmen

Het college van burgemeester en wethouders van Emmen deelt mee dat een omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van een rosékalverenstal en wagenberging op het perceel Groeneweg 7 te Emmen.

De aanvraag om een omgevingsvergunning heeft betrekking op de onderdelen bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en milieuneutrale wijziging (omgevingsvergunning beperkte milieutoets). De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 7652-2016.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 13 januari 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u de omgevingsvergunning inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren).

Het besluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planid.: NL.IMRO.0114.Zaak7652-V701).

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel.: 14 0591.

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Ook kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Noord-

Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het besluit daags na afloop van de beroepstermijn inwerking treedt. Uitvoering van een besluit kan nadelig voor u zijn. Daarom kunt u bij afzonderlijke brief een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven