Ontwerpbestemmingsplan De Baan en Sotaweg, gemeente Kaag en Braassem

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Baan en Sotaweg’ met ingang van donderdag 23 maart 2017 voor zes weken ter inzage wordt gelegd.

Locatie van het plan

Het plangebied is het tuinbouwgebied de rond De Baan en een deel van de Googermolenweg in Oude Wetering en de Sotaweg in Roelofarendsveen.

Wat houdt het plan in?

Bij vaststelling van dit bestemmingsplan worden de geldende bestemmingsplannen uit 2005 en 2007 voor dit glastuinbouwgebied vervangen. In het nieuwe bestemmingsplan is het duurzaam gebruik van het glastuinbouwgebied het uitgangspunt.

Terinzagelegging

Van donderdag 23 maart 2017 tot en met woensdag 3 mei 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nlmet IMRO codeNL.IMRO.1884.BPDEBAANENSOTAWEG-ONT1

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan De Baan en Sotaweg’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 22 maart 2017.

Naar boven