Voorgenomen omgevingsvergunning Ter Aar, Vosholstraat 33 - brandveilig gebruik

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruik te verlenen  voor:

Het gebruik van een deel (lokaal) van PCBS de Fontein als kinderdagverblijf aan de Vosholstraat 33 in Ter Aar. (registratienummer W-2017-0019).

De ontwerpbeschikking met bijbehorende overige stukken liggen met ingang van 23 maart zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het verlenen van de vergunning kenbaar maken. Op deze omgevingsvergunning is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing.

Inzage

De aanvraag ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Het Klant Contact Centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. Op woensdag en donderdag is het Klant Contact Centrum geopend van 08.30 – 20.00 uur. Als u wilt kunt u een toelichting op de stukken krijgen.

Zienswijze

Zienswijzen kunt u schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. In de zienswijze staat een omschrijving van de aanvraag waar u uw zienswijze op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en motivering. u kunt uw zienswijze ook mondeling bij de betreffende afdeling bekendmaken. Hiervoor maakt u een afspraak via telefoonnummer 14 0172.

 

Naar boven