Ontwerpbestemmingsplan Sportpark Ridderkerk

Logo Ridderkerk

Voor het sportpark Reijerpark is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Na vooroverleg met instanties en partners in de wijk is het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Reijerpark’ klaar voor terinzagelegging. Daarmee start de wettelijke procedure die in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening staat.

Ontwerpbestemmingsplan bekijken

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Reijerpark’ bekijken vanaf vrijdag 24 maart 2017 tot en met 4 mei 2017. Dit kan:

  • 1.

    via de website van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl (Inwoners – Ter inzage – Ruimtelijke plannen);

  • 2.

    via de landelijke website op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0597.BPWEST2017REIJERPA-OW01;

  • 3.

    in het gemeentehuis van Ridderkerk (Koningsplein 1).

 

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

U kunt tot en met 4 mei 2017 op het ontwerpbestemmingsplan te reageren door een brief te schrijven aan de gemeenteraad van Ridderkerk. Dit heet een zienswijze. Stuur uw zienswijze ter attentie van de afdeling Advies Ruimte naar Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk.

 

U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met de heer B. Verhoeven van de afdeling Advies Ruimte. Hij is op maandag tot en met donderdag bereikbaar op telefoonnummer 010 - 5061728. Een brief heeft onze voorkeur.

 

Inloopavond

Op donderdag  11 april organiseren wij in de kantine van Korfbalvereniging Ten Donck van 19.00 uur tot 20.00 uur een inloopavond. Onze ambtenaren beantwoorden uw vragen over het bestemmingsplan, maar u kunt ook een reactie achterlaten.

 

Vaststelling gemeenteraad

Het college van burgemeester en wethouders voorziet alle zienswijzen van een conceptreactie. Daarna doet het college een voorstel aan de gemeenteraad om het bestemmingsplan vast te stellen. Dat is de laatste stap in de procedure. Als de gemeenteraad het bestemmingsplan heeft vastgesteld komt hierover een bericht in de Staatscourant, De Blauwkai en op deze website.

Naar boven