Vaststelling wijzigingsplan ‘Zesde Tochtweg 5’, Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 14 maart 2017 het wijzigingsplan Zesde Tochtweg 5 gewijzigd hebben vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is er een ambtshalve wijziging aangebracht in de verbeelding: er is een specifieke aanduiding op de verbeelding aangebracht, waarmee de plattelandswoning binnen de bestemming agrarisch-glastuinbouw mogelijk is gemaakt.

Het wijzigingsplan is opgesteld om de agrarische bedrijfswoning om te zetten naar een plattelandswoning. In een plattelandswoning is het mogelijk om te wonen zonder binding met het achtergelegen agrarische bedrijf, waartoe de woning behoorde. Het plangebied is gelegen aan de Zesde Tochtweg 5.

Raadplegen van het wijzigingsplan Zesde Tochtweg 5

Het besluit tot vaststelling en het wijzigingsplan zijn met ingang van 23 maart 2017 gedurende zes weken (tot en met 3 mei 2017) raadpleegbaar via de computer bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het plan is ook raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het wijzigingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.WPzesdetochtweg5-0401).

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, en belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de planonderdelen die gewijzigd zijn vastgesteld,, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan “Zesde Tochtweg 5”. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Voor meer informatie over deze publicatie of het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw N. Broeke via 14 0182.

Waddinxveen, 22 maart 2017

Naar boven