BEKENDMAKING ontwerp wijzigingsplan Anemoonstraat Sittard   

Logo Sittard-Geleen

NL.IMRO.1883.BPAnemoonstraat-ON01

 

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 14 februari 2017 hebben ingestemd met het ontwerp van het wijzigingsplan Anemoonstraat Sittard (NL.IMRO.1883.BPAnemoonstraat-ON01) ten behoeve van het bouwen van vier woningen. 

 

In het vigerende bestemmingsplan ‘Schoollocatie Sanderbout' is ter plaatse de bestemming ‘Maatschappelijk’ opgenomen met een wijzigingsbevoegdheid waarmee de realisatie van maximaal vier woningen mogelijk kan worden gemaakt. Middels het genoemde wijzigingsplan wordt hieraan invulling gegeven. 

 

Planbegrenzing : Het plangebied ligt in de wijk Sanderbout, direct aan de oostzijde van de Anemoonstraat, in het zuidelijk deel van het stedelijk gebied van Sittard.

 

Inspraak wijzigingsplan: Het ontwerp van dit wijzigingsplan bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken, kunt u van 23 maart tot en met 3 mei inzien in de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen. De stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur. Het (ontwerp-)wijzigingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de inzagetermijn kunt u een mondelinge of –bij voorkeur- schriftelijke zienswijze  kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.  

 

Woensdag,  22 maart 2017 

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen. 

Naar boven