Gemeente Bernheze - Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Bernheze voor het ruimtelijk mogelijk maken van het bouwen van een bedrijfsgebouw aan de Vismeerstraat ong. in Heesch - 22 maart 2017

Logo Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze heeft het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor het ruimtelijk mogelijk maken van het bouwen van een bedrijfsgebouw aan de Vismeerstraat ong. te Heesch.

Op grond van artikel 2.27 lid 1 van de Wabo heeft de gemeenteraad van Bernheze op 9 maart 2017 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven ten behoeve van de aanvraag omgevingsvergunning tot het afwijken van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Bernheze’.

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de aanvraag de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing.

Dit wil zeggen dat de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de daarbij behorende stukken zes weken ter inzage liggen, van 23 maart 2017 tot en met 3 mei 2017 bij het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch.

Zienswijzen: De ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. Eenieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Bernheze, afdeling Vergunningen, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.

 

Heesch, 22 maart 2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze

Naar boven