Ontwerp omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing

Logo Buren

Ravenswaaijsesteeg 41 in Ravenswaaij

Van donderdag 23 maart 2017 tot met woensdag 3 mei 2017 ligt de ontwerp omgevingsvergunning voor de herbouw van een bestaand bijgebouw bij de woning aan de Ravenswaaijsesteeg 41 in Ravenswaaij ter inzage.

Het betreft een ontwerpvergunning met goede ruimtelijke onderbouwing als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht om af te wijken van het geldende bestemmingsplan.

Hoe kunt u de ontwerp-omgevingsvergunning bekijken?

U kunt de stukken in de bovenvermelde periode inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur.

Het plan is ook te zien via www.buren.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl. (Het plan IDN-nummer is NL.IMRO.0214.BUIOMG2017017-on01).

Hoe kunt u reageren op het plan?

Als u het niet eens bent met de omgevingsvergunning kunt u in de genoemde periode een zienswijze indienen.

Uw zienswijze kunt u:

  • Toesturen aan de gemeente. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA in Maurik;

  • Mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon: 14 0344);

  • Digitaal indienen. Zie hiervoor www.buren.nl en ga naar Leven in Buren / Digitale balie / Formulieren

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij de heer H. Stam van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling of de heer C. van den Berg van de Omgevingsdienst Rivierenland. Beiden zijn te bereiken via het telefoonnummer van de gemeente: 14 0344 (alleen die zes cijfers).

Naar boven